Oh, što volim Afroditu!

Bok društvo!

Da krenem odmah na stvar, danas ću vam predstaviti Afroditine proizvode koji su se posljednjih mjeseci pridružili mojoj kozmetičkoj kolekciji i kojima se nanovo oduševljavam nakon svakog korištenja.

Sjećam se da sam Afroditu kupovala i kad sam bila mlađa i nekako su mi njihovi proizvodi uvijek odgovarali. Zaista mogu reći da volim Afroditu!


100 % SPA maslac za tijelo -  200ml, oko 40 kn

Već su mu pisali hvalospjeve i zaista je iste i zaslužio. Guste je i bogate teksture i svaki put kad ga koristim, imam osjećaj kao da se mažem pravim putrom! Unatoč tome nije pretjerano mastan i ne ostaje na koži nego se fino i brzo upije te ne ostavlja masne tragove. Sadrži ulje jojobe i karite maslac koja hidratiziraju i njeguju i najsušu kožu. Svi koji ste ga koristili znate da ima božanstven miris po vaniliji, onako pravi gurmanski. Nekima bi možda bio i prezagušujuć, no meni savršeno odgovara jer na koži miriše još ljepše. A ono što je još lijepo je da ne sadrži gadosti poput parabena, parafina, silikona i konzervansa.







Clean Phase pjena za čišćenje - 150 ml, oko 40 kn

Čim je došla nova Clean Phase linija željela sam odmah isprobati bar jedan proizvod pa sam se tako odlučila za ovu pjenu namijenjenu normalnoj do masnoj koži. Dolazi na pumpicu koja od prozirnog gela stvara laganu pjenu kad je istisnete. Blagog je i svježeg mirisa, super očisti kožu i uklanja masnoću, a posebno mi se sviđa kako uspješno ukloni ostatke šminke s očiju. Ova pjena je tek jedan korak u mom čišćenju lica pa je nisam koristila na potpuno našminkano lice, već na lice prethodno očišćeno maramicama i micelarnom otopinom. Odlična je i za jutarnje i za večernje čišćenje moje mješovite kože, a najviše će odgovarati masnom tipu jer izvuče svu masnoću i ostavlja lice svježim. Nije me skoro uopće isušila, samo koji put znam imati taj osjećaj zbog odličnog uklanjanja masnoće s lica.




Mlijeko za tijelo od badema - 400 ml, oko 35 kn

Već sam par puta kupila ovo mlijeko pa vam to pola toga može reći :) Pripada liniji temeljenoj na slatkom bademu, medu i matičnoj mliječi koja suhoj i dehidriranoj koži pruža savršenu njegu. Sve to lijepo zvuči, ali djeluje li? Djeluje! Koža tijela mi je često suha na nekim dijelovima, a ovo mlijeko to riješi za čas. Posežem za njim kada nemam puno vremena za mazuckanje nakon tuširanja, a opet želim finu, nahranjenu i hidratiziranu kožu. Miris je predivan, bademasti, a kako obožavam bademe, onda mi ovo dođe kao ona višnjica na Schwarzwaldici. Iz iste linije imala sam i Multiaktivnu hidratantnu kremu koju sam spomenula u ovom postu.





Hydra Termal Hydra Active Koncentrat - 30 ml, oko 50 kn

Već sam dugo u potrazi za nekim serumom za hidrataciju, a  kako sam bila nestrpljiva kupila sam ovaj koncentrat, misleći da može proći pod serum. Iako se radi o nekakvoj nemasnoj kremici, ipak ga koristim kao serum. Nanosim ga nakon čišćenja lica te pričekam oko 10 min. prije nego stavim kremu. Brzo se upija, ne ostavlja nikakav mastan trag. Sadrži hijaluronsku kiselinu, aloe veru, ulje jojobe. Nekad ju koristim navečer, a nekad ujutro, kako mi sine. Ono što mi se najviše sviđa kod ovog koncentrata je što učinkovito pomaže u vlaženju suhih dijelova moje kože oko nosa i usana. Ponosni je član moje kozmetičke obitelji već sigurno oko mjesec i pol pa možete zaključiti koliko dugo traje :) Odličnu recenziju ove kremice možete pročitati i kod Sjajolike.


Hydra Termal Nutri Active Hidratantna maska - 2x6 ml, 12 kn

Kao što možete vidjeti, maska je iz iste linije kao i koncentrat te obećava ekstremnu hidrataciju kože za koju je zaslužna prirodna mineralna voda s dodatkom, pogađate, hijaluronske kiseline. Ovo nije klasična maska, a ne, ne. Ova maska se ne ispire! Nanosi se u oblinom sloju na lice, ostavi da djeluje 15 min., a zatim se umasira ono što je ostalo. Baš zgodno, makar kod mene nema potrebe za umasiravanjem jer ju moja žedna koža vrlo brzo popije. Nakon korištenja lice je instant nahranjeno i hidratizirano, nema zatezanja ni crvenila. Koristim ju navečer, taman prije nego se zavalim u krevet. Šteta što dolazi samo u vrećicama, no na stranu to, radi se o odličnoj maski, sve preporuke!


Dva posljednja proizvoda sam nedavno nabavila pa ih moram dodatno testirati, no ovako na prvu mi se sviđaju. Radi se o:


Young&Pure 3 u 1 gelu za čišćenje (150 ml, oko 30 kn), koji se, osim kao gel, može koristiti i kao maska i kao piling. Za sad sam ga koristila samo kao gel, odnosno piling. Sadrži salicilnu kiselinu, ulje jojobe te je namijenjen normalnoj do masnoj koži. Nije mi izazvao nikakve iritacije ili izbijanja pa ću ga testirati  i dalje ;)


I na kraju 100% SPA ulje za masažu s jojobom (150 ml, 29 kn). Čula sam da dobro djeluje na strije pa sam ga brže bolje htjela isprobati. Prerano je reći ima li kakvih promjena u vidu strija, no o svemu ćete biti pravovremeno obaviješteni :) Zasada mi se sviđa jer je koža nakon njega glatka, meka i predivno miriše po vaniliji.




Volite li Afrodita kozmetiku? Koji su vam proizvodi naj?



EDIT: Zaboravih navesti cijene i količinu pa ih evo pored svakog naziva proizvoda ;)

Oznake: , , , , , , ,

<