Avon Ultra Colour ruževi


O Avonovim ruževima pisalo se nadugo i naširoko, a tek sam ih se nedavno dočepala i odmah na početku moram reći da nisam požalila! Kako se ruževi prethodno nemaju kako isprobati (osim ako vam Avon Lady donese testere, ali htjela sam što prije naručiti i uživati), googlala sam dosta dugo dok se nisam odlučila za nijanse.

Za početak sam naručila tri nijanse – Latte, Hibiscus i Carnation.
Latte je predivna nude boja za koju bih rekla da ima malo rozog u sebi, što uopće nije loše jer ostavlja „my lips but better“ dojam. Upravo mi je ona najviše trebala u mojoj kolekciji.Oko Hibiscus nijanse sam se premišljala jer je različito izgledala na mnogim usnama i swatchevima, no reko what the hell, uzimam je :D Stvarno sam se iznenadila koliko je živa i upečatljiva.Treća nijansa, Carnation, odlična je za svaki dan kad želite malo boje, a niste trenutno u „nude moodu“. Mislim da bi se ova prigušena roza uklopila uz skoro svaki look.
Ovo su kremasti ruževi što znači da im postojanost nije jača strana ako jedete ili pijete dok ih nosite, no recimo Hibiscus nijansa se ni nakon jela i pića nije potpuno izbrisala, već mi je na usnama ostao prilično vidljiv stain. Fino se nanose, doslovno klize po usnama, ne isušuju ih i gušt ih je nositi.

Pakiranje je crno, plastično, a ujedno i elegantno s gornjim prozirnim dijelom na poklopcu što olakšava posezanje za željenom nijansom. I što je nekima još bitnije je da ruževi dolaze zapakirani u plastičnu foliju pa ste sigurni od tuđih prstića i pipkanja.
E sad, ono što me malo buni kod Avona su nazivi linija ruževa. Na plastičnoj foliji piše Ultra colour, a ako pogledate u aktualni katalog, ove nijanse ćete vidjeti pod Hidrokolor linijom. Ne znam jesu li potpuno izbacili prvi naziv ili ih mijenjaju kako im paše. Možda sam nešto previdjela?

Cijena ruževa ovisi o katalogu, ali super je to što su često na popustu. Trenutno ih možete nabaviti po cijeni od 29 kn.

Oduševljena sam ovim ruževima i baš si priželjkujem još kojeg, recimo tamnocrvenog ili neku berry nijansu. Njam, njam :)

Kako vam se sviđaju nijanse? Volite Avon ruževe?

Oznake: , , ,

<