Avon Hidrokolor Indulgence ruževi + swatchevi



Avonovi ruževi već dugo vremena ostavljaju pozitivan odjek u blogosferi, a i šire. Jako sam ih zavoljela jer pobijaju dvije muhe jednim udarcem – em su jeftini, em odlični.

Zato sam bila jako ugodno iznenađena kad mi se pružila prilika da isprobam novu liniju ruževa koju je Avon izbacio u kampanji 02/2015 te vas počastim sa swatchevima i dojmovima.






Avon Hidrokolor Indulgence linija ruževa bazirana je na novoj formuli koja pruža intenzivnu hidrataciju. Radi se o hidratantnom gelu lagane teksture koji čini usne mekima i glatkima. Formula ne sadrži vosak, a boja na usnama upravo je zbog hidratantnog gela još sjajnija i sočnija, kažu u Avonu.


AMBALAŽA

Ovi ruževi dolaze u nešto drukčijoj ambalaži od ostalih Avon ruževa. Uski oblik koji malo podsjeća na metak djeluje jako elegantno, a tome u prilog ide i jednostavna sjajna crna boja s daškom srebrnog glamura. Ono što jedino predstavlja problem kod ovakvog zaobljenijeg oblika je što ima manju površinu na kojoj stoji pa lako pada, a to se dešava i zbog toga što je ambalaža lakša od drugih Avon ruževa.
Zapakirani su u kartonsku kutijicu na kojoj odmah vidimo da sadrže SPF 15, odlično!




SASTAV



DOJMOVI

Kako se radi o kremastim ruževima te je naglasak stavljen na ugodan osjećaj na usnama, iznenadila me pigmentacija i trajnost. S lakoćom se nanose i zbilja hidratiziraju usne. Isprobala sam ih na dva načina – s prethodno nanesenim balzamom i bez njega te mogu reći da mi s ovim ruževima balzam nije ni potreban.
Pigmentacija je zavidna, makar se uvijek nađe nijansi koje su manje pigmentirane kao što je In bloom te one za koje uopće nisam očekivala da će biti toliko, npr. Honey Flower.
Nadalje, tamnije nijanse mogu zavarati na prvi pogled jer su na usnama dosta svjetlije kao što ćete vidjeti na swatchevima te neravnomjerno se nanose.
Trajnost je solidnih tri sata, čak i ako pijete i jedete, bar je tako bilo kod mene.



CIJENA
Trenutno ih možete kupiti po akcijskoj cijeni od 25 kn u katalogu 2/2015, dok redovna cijena iznosi 50 kn.


NIJANSE

In Bloom, Honey Flower, Tawny Rose, Chocolate Rose

Daffodil Petal, Peach Petunia, Red Tulip, Red Dhalia


Hibiscus, Petal Pink, Spring Lilac, Poppy Pink

Pink Blossom, Royal Peony, Garden Rose, Rose Bouquet

Orchid Petal, Purple Hyacinth, Day Lily, Plum Verbena


SWATCHEVI

Swatchevi na usnama nisu rađeni isti dan zbog nedostatka svjetla tako da sam na nekima blijeda, a na nekima žuta no to ionako nije bitno. Inače sam toplog podtona.

L-R: In Bloom, Honey Flower, Tawny Rose, Chocolate Rose





L-R: Daffodil Petal, Peach Petunia, Red Tulip, Red Dhalia






L-R: Hibiscus, Petal Pink, Spring Lilac, Poppy Pink






L-R: Pink Blossom, Royal Peony, Garden Rose, Rose Bouquet





L-R: Orchid Petal, Purple Hyacinth, Day Lily, Plum Verbena







Kako vam se sviđaju ruževi? Imate favorita?


*PR uzorci

Oznake: , , , ,

<