Balea MED Ultra Sensitive Totes Meer krema

Dragi moji,

mislim da je došlo vrijeme da vam prenesem svoje utiske o jednoj divnoj kremi koju sam s guštom trošila posljednjih mjesec dana.

Kako baš i ne obraćam toliku pozornost na Balea kreme, nisam sigurna kad je ova krema došla na police, no sva sreća da sam ju odlučila isprobati jer bih u suprotnom puno propustila.




O KREMI
Balea MED Ultra Sensitive Totes Meer krema sa solju iz Mrtvog mora i ureom umiruje i hidratizira suhu, osjetljivu i alergijama sklonu kožu. Ne sadrži umjetne mirise, bojila i konzervanse. Osim na licu, može se koristiti gdje god je koža iziritirana i ispucala.


AMBALAŽA/CIJENA
Zapakirana je u klasičnu plastičnu tubicu od 100 ml s čepom na odvrtanje. Ništa specifično što bi ukazivalo da se unutra krije pravi dragulj. Sporo se troši! Iako sam je konstantno koristila nešto više od mjesec dana, mogu sa sigurnošću reći da mi je u tubici ostalo još bar pola. Možete ju pronaći u DM-u za 18,90 kn.


TEKSTURA/MIRIS/SASTAV
Kremica je dosta tekuća, čak pomalo i vodenasta, znači rjeđe teksture što bi vas moglo zbuniti prije nego ju stavite na lice jer je, usprkos tome, zaista bogata. Mirisa skoro da ni nema; postoji samo neka suptilna nota nečega. Koliko se kužim u sastav, zaključujem da je prilično „čist“, odnosno nema sastojaka koji bi mogli izazvati neželjene reakcije.


DJELOVANJE NA MOJOJ KOŽI
Kao što sam već spomenula, kremu sam koristila nešto više od mjesec dana i to najviše na licu i vratu. Kod prvog nanošenja malo sam se šokirala jer me lice lagano počelo peckati, što je to sad? No, za minutu je peckanje nestalo i koža je bila mekana i nahranjena. Peckanje je vjerojatno vezano uz prisutnost morske soli koja često izaziva takvu reakciju, ali to me nije spriječilo da ju i dalje koristim jer peckanja kod daljnjeg korištenja nije bilo, a učinak je fantastičan!

Nanosila sam ju i ujutro i navečer te se budila s prekrasno hidratiziranom kožom. Kremica se brzo upija te je potrebna jako mala količina za cijelo lice i vrat. Nije ljepljiva i primijetila sam da mi puder savršeno sjeda na nju.
Iako nije namijenjena rješavanju prištića, znala ih je umiriti preko noći, odnosno smanjiti crvenilo.



SAVJET: Kako bih koži dala još veći hidratacijski boost, lice bih prije nanošenja kreme pošpricala termalnom vodom te bih na još vlažnu kožu nanijela kremu i usput masirala lice. Efekt je odličan, probajte J

Zaključno, nema se što više reći osim da sam apsolutno zadovoljna ovom kremom i preporučila bih je svima čija koža pati za hidratacijom i nježnom, a opet bogatom njegom.


Jeste li ju isprobali? Ako niste, želite li?

Oznake: , , , ,

<