Escada Absolutely Me - eau de parfum that captured my heart

Jeste li ikada u moru različitih mirisa nabasale na neki koji vas je očarao na prvi šnjof i od tad niste poželjele nijedan drugi? Najvjerojatnije jeste, onda znate o čemu pričam :)

Za vas sam pripremila jednu priču…

Dugo sam tražila i željela neki parfem koji će savršeno, ili barem najbliže moguće tom pojmu, pristajati mom karakteru, ćudi, duhu. Neki koji ću moći nositi u svakoj prigodi, u svako doba dana i noći, u svim godišnjim dobima.
I eto, našla sam ga prije par godina i od tad pomislim na njega svaki put kad mi netko spomene parfeme.

No ne ide sve tako lako… Odlazila sam u Müller, šnjofala ga, često samo zato da bih se našpricala njime i osjećala se odlično jer znam da je to MOJ parfem :)
Njegova cijena mi je uvijek bila previsoka, pogotovo odnos mililitraže i cijene, ali sam znala da ću ga jednom nabaviti.

Kopala sam kopala i na netu našla stranicu FragranceX koja nudi širok izbor svakakvih parfema (originali naravno) po povoljnim cijenama. I to zbilja povoljnim! Ako u Mülleru 30 ml ovog parfema dođe preko 300 kn, a na FragranceX 75 ml dođe oko 200 i nešto, što se više isplati?
I da sve bude još bolje, pogodila sam tajming kad je poštarina bila besplatna.

Escada je uvijek imala zanimljive, sočne mirise u posebnim bočicama koje osvajaju na prvu pa u tome nije podbacila ni sa Absolutely Me.


Kao što samo ime kaže, taj parfem je jednostavno „ja“. Čak se i dragi slaže da mi potpuno odgovara, a njemu moram vjerovati na riječ :P
Ako volite voćne, voćno-slatke odnosno voćno-vanilaste mirise, Absolutely Me mogao bi lako postati i „vaš“ parfem.

Prvi prvom šnjofanju, može i iz čepa, osjetit ćete tu slatkoću koja podsjeća na sve one iste slatkaste mirise koji preplavljuju parfumerije. Ali pozor! Ovaj parfem definitivno nije takav i njegove note su sasvim drukčije.



Malina i vanilija preplavljuju ovaj parfem, što meni osobno odgovara jer volim voćno-slatkastu kombinaciju. Kako u parfemima, tako i kod slatkiša. U srcu je prisutna jedna neobična nota – Rose Macaron, tj. ružičasti makaron. Ako ste probali makarone, konkretno rozi, možda si možete predočiti J

Voćno-slatka kombinacija na mene djeluje osvježavajuće i u njoj se najbolje pronalazim jer spaja s jedne strane zaigranu, energičnu, svježu malinu te klasičnu, elegantnu, toplu vaniliju. Baš kakva sam i sama – vrckasta, mladog duha, s dozom neozbiljnosti, a opet zavodljiva i elegantna u jednom.




Tako Absolutely Me možete nositi na elegantne večernje ili poslove kombinacije, ali i na one casual, neobavezujuće, za popodnevnu kavu s prijateljicama J Trajnost mu je umjerena, traje nekoliko sati, nakon čega postupno blijedi.

Dizajn bočice s logotipom Escade i nježno ljubičasta boja tekućine odlično zaokružuju cijelu priču.



P.S. Naručivanje s FragranceX-a stvarno se najviše isplati jer ćete uštedjeti čak više nego duplo, a dobit ćete i duplo više parfema. No, ako prvi put naručujete s ovakvih stranica, imajte na umu neke dodatne troškove. Naime, dostavljač je kurirska služba DHL, a oni naplaćuju dostavu i slanje podataka o pošiljci carini. Carina se na parfeme ne plaća, ali plaća se porez. Konkretno kod mene nije bio veliki jer parfem nije bio skup, ali su usluge DHL-a došle nešto više.

Slobodno pitajte ako vas još nešto zanima o naručivanju ;)


Volite Escadu? Jeste li probali ovaj parfem?

Oznake: , , , ,

<