Yves Rocher dragocjeno suho ulje


Volim zlato, šljokice, volim se sjajiti i šljastiti pa sam jedva dočekala sunce i toplije vrijeme kako bih u pogon mogla vratiti jedno divno ulje sa zlatnim česticama.

Kad se spominju zlatna ulja, većina nas odmah pomisli na NUXE zlatno ulje, ali njega nisam probala jer mi je cjenovno malo nedostupno pa sam odlučila kupiti Yves Rocher.
Puni naziv ovog ljepotana je Yves Rocher Monoï de Tahiti Precious Dry Oil koji me odmah asocira na ljeto, trope i vrućinu. Mislim, tko ne bi želio na Tahiti? :P

Ambalaža, odnosno bočica nije ništa posebno, ali opet je elegantna jer je staklena s lijepom naljepnicom, no čep bi ipak mogao biti malo „ukusniji“. Ulje dolazi u količini od 100 ml.




Yves Rocher kaže da se ovo ulje dobiva namakanjem cvjetova Tiare u kokosovom ulju pa ima nešto intenzivniji miris. Baš onako bogato kokosasto tropski koji mi paše u svakom trenutku i dugo se osjeća na koži.
Tekstura mu je dosta tekuća i kad stoji zlatne čestice se povlače prema dnu pa ga prije svake upotrebe potrebno protresti kako bi se ulje spojilo s česticama.
Zlatne čestice nisu velike pa nećete izgledati prenapadno, ali ako to baš želite stavite još :)



Ovo ulje trebalo bi i njegovati kožu, no na to nisam obraćala previše pažnje. Bitno mi je samo da ne izaziva nikakve reakcije i da nije previše masnjikavo, a to sam i dobila. Međutim, neki su se žalili da im se ne upija te da ostaje na koži što osobno nisam primijetila jer me takve stvari kod ovakvih proizvoda previše ne diraju. Ionako ga koristim samo na otkrivenim dijelovima tijela. Često ga koristim i na kosi, ponajviše zbog mirisa jer vam uz ovo ulje ne treba parfem ;)




Ulje možete pronaći u Yves Rocher trgovini u Ilici 28 u Zagrebu ili na njihovom webshopu. Ovo ulje dolazi i verziji bez zlatnih čestica te dođe oko 50 kn, dok je zlatno oko 60 kn.

Koristite li zlatna ulja?

Oznake: , , , ,

<