ColourPop Ultra Matte Lip (Midi&Donut Swatches)


Moja iskustva s mat ruževima nisu bila slavna jer su me uvijek isušivali i nisu bili ugodni na usnama. Sjećam se kada sam konačno nabavila MAC-ovu Divu, to je bio san od boje, ali ne i od formule. Otputovala je vrlo brzo jer zašto bih se mučila s nečim suhim kao barut.

Za ColourPop kozmetiku prvi put sam čula kod fenomenalne Killer Colours i od tad su me sve više privlačila njihova osebujna sjenila, ruževi i ostalo. A tek kad su izbacili nove tekuće mat ruževe. Jao! Kako ne šalju u Europu (!!!), posrećilo mi se što sam našla način kako da mi padnu u ruke.


Dođu samo 6 dolara, ali kad se nakupi poštarina, to bude pozamašan iznos pa nisam htjela pretjerivati. Odabrala sam dvije nijanse, Midi i Donut.

AMBALAŽA

Lijepo su zapakirani, svaki u svojoj kartonskoj kutijici koja će vas odmah privući svojim sjajnim natpisom Ultra Matte Lip. Sami ruževi pakirani su kao sjajila – u plastičnu tubicu sa spužvastim aplikatorom. Minimalizam, ali prolazi jer kao što svaka vrana voli sjajne predmete, tako se ja oduševljavam tim sjajnim natpisom koji se može naći i na tubici :D

Količina koju ćete dobiti je 3,2 grama i iskreno ne znam koliko bi to moglo trajati jer se ne mažem njima svaki dan. Često, ali ne stalno.



NIJANSE

Midi je prava nude Hollywood nijansa za svakojake prilike. Kad sam ju prvi put nanijela mislila sam da sam totalno fulala. To je bio dan nakon što sam se sva crna vratila s mora pa je razumljivo. Ali kako sve više gubim preplanulost u licu, tako mi Midi sve bolje stoji. Iako je nude, naginje više na roskastu stranu. I definitivno ne bi stajala jako tamnim curama.


U Donut sam se zaljubila čim sam vidjela swatch na Yt-u. Obožavam koraljne nijanse, a ova je pravi bonbončić! Električna rozo-koraljna nijansa savršena za ljeto doba, ali ne sumnjam da ću ju nositi i po zimi jer  me baš briga :P


A SAD ONO NAJBITNIJE! :)

Kako se ipak radi o tekućim ruževima koji su iznimno pigmentirani, lako se mogu potkrasti greške kod nanošenja. ColourPop savjetuje da su usne suhe prije nanošenja, makar uvijek i bez iznimke stavljam balzam prije koji nimalo ne utječe na finiš.
Brzo se suše u mat finiš, tako da je bitno brzo raditi s njima, ali super je što se bez problema mogu nadograditi i to se neće primijetiti. Potpuno se suše tako da se nimalo ne preslikavaju na ništa. Ne mrdaju!

Nemaju neki specifični miris, no ako dovoljno dugo šnjofate možete osjetiti neki miks slatkoće i boje. Znam, čudno je :D

Neke cure se žale kako ih ovi ruževi isušuju toliko da popiju svu vlagu iz usana, no meni se to ne događa baš zbog barijere od balzama. Na mojim usnama su mekani i baršunasti.



TRAJANJE im je vrlo zavidno. Izdržali su mi i kave i sokove, večere, ljubljenje, ma nema toga što nisu. Pri kraju se lagano počnu ruliti, ali se nikada potpuno ne skinu sami, već ih morate skinuti nekim dvofaznim čistačem, micelarnom ili uljem.

Sve u svemu, jako mi se sviđaju ovi ruževi i kad uzmognem, nabavljam neku vatrenu crvenu koja mi fali u kolekciji! Na Youtube-u možete pronaći swatcheve apsolutno svih nijansi ;)

Malo sam se i igrala s videom ;)


Jeste li upoznati s ColorPop kozmetikom?

Oznake: , , , ,

<