Catrice Liquid Camouflage High Coverage Concealer



Svi volimo dobar korektor. Ako mene pitate, na pusti otok bih ponijela korektor i maskaru :P Stalno napominjem koliko imam velike podočnjake (tamni krugovi, ne vrećice) i da sam u stalnoj potrazi za magičnim korektorom. Zato sam bila super uzbuđena kad su na moju adresu stigli novi Catrice Liquid Camouflage High Coverage Concealer tekuće kamuflaže.
Kako imam slavnu Catrice kamuflažu, od ovog korektora nisam očekivala ništa manje. Je li ispunio očekivanja? Čitajte dalje :)


AMBALAŽA I CIJENA

Klasično plastično pakiranje u obliku sjajila sa spužvastim aplikatorom. Volim takve aplikatore jer olakšavaju nanošenje. Količina koju ćete dobiti je 5 ml po cijeni od 27,90 kn.




NIJANSE I TEKSTURA

Zasad su dostupne samo dvije nijanse, 010 Porcellain i 020 Light Beige. Porcellain je rozog podtona, kao stvorena za jako svijetlu kožu, a Light beige je nešto tamnija s breskvastim podtonom, ali opet dosta svijetla. Na svoj žućkasti ten prvu nikako ne mogu isfurati, a da ne izgledam kao da se mazala kredom :P Light Beige mi više odgovara i ne odudara toliko od tena. Kada ju stopim s puderom, izgleda vrlo dobro.

Korektori su vrlo kremasti i milina ih je nanositi, no po mojoj procjeni se dosta brzo osuše. Iako su kremasti, potrebno ih je dobro izblendati i ne pretjerati s količinom inače se uvlače u borice.




PREKRIVANJE I DUGOTRAJNOST

E sad onaj tricky part. Znate kako nikada nisam zadovoljna s korektorima jer jednostavno ne mogu postići taj dovoljno svjež svijetao efekt ispod očiju. Sjene jednostavno probijaju i to je to. Nerješivo.

Rekla bih da mi ovaj korektor više posvijetli tamne krugove, nego što ih prekrije. Kada ispod ove kamuflaže stavim korektivni korektor u losos nijansi, situacija je nešto bolja, no samostalno nisam skroz zadovoljna. To je kod mene jednostavno tako, genetski, tako da se ne mogu uspoređivati s nekim tko jedva ima podočnjake.



Što se tiče dugotrajnosti, kamuflaže su zbilja izdržive. Ne skidaju se s područja ispod očiju tijekom cijelog dana što je zbilja izvrsno. No, nisu se baš iskazale što se tiče prekrivanja prištića. S njih bježe zbog svoje kremaste teksture, zato za njih posežem za korektorom gušće teksture.

Testirala sam i vodootpornost i iznenadila se u kojoj mjeri su ostale na mjestu.
Uspoređujući s Catrice Camouflage Cream, ona je daleko gušće i suše teksture i s njom je teže raditi, dok su ovi korektori kao stvoreni za ispod očiju. Kao što vidite, Light Beige nijansa je kod obične kamuflaže tamnija i žuća.



Suma summarum, najviše što mi se sviđa kod ovih tekućih kamuflaža je njihova dugotrajnost. Izvrsne će biti onima koji nemaju velikih problema s podočnjacima već imaju tek neznatne sjene ;)

Preporučujem? Definitivno!

Jeste li isprobali ove kamuflaže?

PR proizvod

Oznake: , , , ,

<