Maybelline Color Sensational Matte Lipsticks



Upoznajte ruževe od kojih se ne odvajam! :D Inače ne radim hype oko nekog proizvoda odmah na početku, ali ovdje moram. Nedavno me Maybelline iznenadio trima ruževima iz nove Color Sensational Matte kolekcije i odmah sam se zaljubila. Em zato što su mat jer mat ruževa nikad dosta, pogotovo ako su dobri kao ovi.

Prvo malo tehničkih podataka :P
Pakiranje je klasično plastično četverouglasto, tako da bi lako zaobišli ove ruževe ako ne znate kakva se predivnoća krije unutra. Žao mi je što nisu poradili i na vanjskom izgledu, osim mat čepa koji i ne ostavlja osobit dojam.

Cijena im je oko 70 kn u drogerijama.





Na testiranje sam dobila tri nijanse, Rose Rush, Siren in Scarlet i Daring Ruby.
Rose Rush – barbi pink boja
Siren in Scarlet – klasična crvena
Daring Ruby – tamnija crvena

Odmah moram reći da sam se po nanošenju najviše zaljubila u Siren in Scarlet nijansu. To je ona predivna crvena koja stoji svima i s kojom se ne može nikad pogriješiti. Podiže svaki look, čak i ako niste u mood-u za šminkanje, nabacite malo maskare i ovaj ruž i instant dobivate wow efekt. Provjereno iz prve ruke! :D
Daring Ruby  nešto je tamnija nijansa od prethodne makar na swatchevima skoro uopće i nema razlike. Boja je odlična za neki večernji look uz crni eyeliner. Dok je Siren in Scarlet vrckava, ova djeluje ozbiljnije i sofisticirano.
Rose Rush nijansa je super za svaki dan jer je nježna pinky, ali ju nisam swatchala iz posebnog razloga koji stiže :) Za swatcheve ove nijanse skoknite na post blogokolegice Stele.





U cijelom svom kozmetičkom periodu nisam imala puno mat ruževa jer bih nabasala na one koji su mi dodatno isušivali usne i nikako ih nisam mogla isfurati. Ovi ljepotani nisu sasvim mat u tom pogledu da se skroz osuše na usnama, već su nekog mrvicu kremastog mat finiša, što mi odlično odgovara zbog često suhih usana. Pigmentacija je vrh vrhova i mažu se s lakoćom, čak i u žurbi. Kako imam manje usne i čudno definirane rubove moram paziti kako ih nanosim jer mi lako pobjegnu preko pa urednije izgledaju s olovkom, no curama s punijim usnama olovka niti neće trebati.






Bez obzira na blago kremasti finiš, prežive piće, jelo i puse da je za ne povjerovati. Ozbiljno, jako me iznenadilo koliko se drže čak i nakon svih tih akcija. Jest da su se preslikali na čašu nakon prvih par gutljaja, ali nakon toga ništa. Otkrila sam da ako lagano pritisnem maramicu nakon nanošenja, ne preslikavaju se uopće. Ako pak jedete i pijete cijelo vrijeme, neće se skroz maknuti već će vam ostati dovoljno pigmentirani stain na usnama.

Još sam zaboravila napomenuti da predivno mirišu, po vaniliji slično kao MAC-ovci :)

Da se i vi uvjerite koliko su ovi ruževi predivni, u suradnji s MNY za vas sam  pripremila jedan matić u nijansi Rose Rush pa pratite moj Instagram za detalje ;)


*PR proizvod

Oznake: , , ,

<