L'Oreal Color Riche Exclusive La Vie en Rose ruževi

Kao pravoj ljubiteljici ruževa, srce mi zatreperi čim se izbaci neka nova linija :) L'oreal ruževi uvijek su mi djelovali zanimljivo, no nikad nisam sama posegnula za njima, tako da mi je jako drago što vam na svojim usnama mogu predstaviti novu kolekciju L'Oreal Color Riche Exclusive La Vie en Rose.
Dolazi u 4 roze nijanse, svaka s potpisom L'oreal Paris zaštitnih lica:

Naomi's Delicate Rose - svijestla roskasto-nude nijansa koja će najviše odgovarati svjetlijim tonovima kože

Blake's Delicate Rose  - intenzivna roza s malo koraljnog tona, vrlo živahna

Eva's Delicate Rose - nešto tamnija topla roskasta nijansa (moj favorit)

J Lo's Delicate Rose - najtamnija berry nijansa




L'oreal kaže da su ovi ruževi mat teksture , no to nije sasvim točno. Naime, ne radi se o klasičnoj mat teksturi koja na usnama djeluje isušujuće, već o nježnoj velvet teksturi koja naginje na mat stranu. Does this make sence? :D

Uglavnom, lako se nanose, tako da ne morate paziti na urednost kod rubova usana. Ono što mi se najviše sviđa kod njih su predivne boje od kojih su sve 4 nosive. Miris ruževa je ugodan, slatkasti, onako klasičan "ruž miris".

No, od tako prekrasnih ruževa u bulletu očekivala sam punu pigmentaciju, a dobila osrednju. Nešto najgore kod ruževa što se može desiti je da u pakiranju izgledaju tako bogato, a na usnama izgube tu čar. Naglašavaju suhoću usana (pogotovo Naomi's Delicate Rose) i moguće ljuskice pa je usne potrebno dobro pripremiti pilingom i hranjivim balzamom prije nanošenja.

Postojanost im je slaba - uz jelo i piće prežive sat do dva, no kasnije vam ostaje samo stain. Doduše lijep stain. Neke kolegice updeatale su recenzije govoreći da tekstura ruževa postaje bolja što duže stoje i postojaniji su. Osobno to nisam primijetila, ali ima vremena :)

Od sve četiri nijanse najviše mi se svidjela Eva's Delicate Rose jer mi nekako najmanje naglašava suhoću usana s kojom i inače imam problema.

Sve u svemu, nova L'oreal kolekcija odlična je za svaki dan, kako za dnevnu varijantu, tako i za večernju, no ne očekujte da će vam ostati na usnama nakon par sesija ljubljenja :P







Cijena: 93,90 kn.

Jeste li probali ovu kolekciju?

*PR proizvod

Oznake: , , , ,

<