Njega kože by Uriage vol.2 – pjena, dezić i krema za lice


U prošlom postu o Uriage preparativi pisala sam o 4 njihova proizvoda koji su me zbilja oduševili, a jedan od njih ste mogli i osvojiti :)

--> LINK NA POST

Na testiranje su mi stigla još 3 njihova proizvoda iz, kako ja to volim zvati, plave linije. No, to nisu proizvodi iz iste linije već je svaki za sebe.

Glavne zvijezde ovog posta su:
1. Uriage pjena za čišćenje lica
2. Roll-on dezodorant
3. Aqua Précis gel krema za lice


Uriage pjena za čišćenje lica



Volim pjene jer su u većini slučajeva blage, kao stvorene za jutarnje osvježavanje kože. Ono što me potaklo da ovu pjenu koristim svakodnevno jest upravo ta njena nježnost i neagresivnost. Koristila sam ju na dva načina:

1. način: Micelarnom prvo uklonim šminku s lica, a zatim ga dodatno očistim Uriage pjenom.
2. način: Pjenom odmah masiram i otapam šminku s lica bez prethodnog čišćenja micelarnom.

Iako su oba načina učinkovita, primijetila sam da mi više odgovara prvi način jer pjena ne može tako lako ukloniti teži makeup s očiju, a pogotovo ne neku težu maskaru. To me čak i ne smeta jer mi ona služi za završi korak čišćenja lica i tu posao obavlja besprijekorno.
Iako sam u početku mislila da me dodatno isušuje, skužila sam da to isušivanje nema veze s pjenom nego s grijanjem, hladnoćom i tvrdom vodom. Dok ne nabavim neki filter koji ću staviti u šaht, moram se okrenuti serumima i kremama :D

Miris joj je blag i nenapadan te ne peče niti izaziva negativne reakcije. Idealna za normalnu do mješovitu kožu!

Sastav:
Aqua (Water), Decyl Glucoside, Butylene Glycol, Sodium Cocoyl Glutamate, Glycerin, Sodium Methyl Cocoyl Taurate, Parfum (Fragrance), Peg-40 Hydrogenated Castor Oil, Phenoxyethanol, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Benzoic Acid, Citric Acid, Polyquaternium-10-Sodium Acetate, Sodium Chloride, Punica Granatum Fruit Extract.

Cijena: 150 ml 99 kn



Roll-on dezodorant


Uvijek me razveseli kada vidim dezić bez aluminija, a vas? :D Najčešće posežem za roll-on dezićima jer mi oni najviše odgovaraju. Sprejeve ne podnosim, a stickovi su previše ljepljivi.

Kako sam nedavno krenula u teretanu, testiranje ovog dezića nije moglo pasti u bolje vrijeme i u boljim uvjetima – znoj, napor, to vam sve govori. Tamo su i najbolji dezići izdali. Nanosila sam ga taman prije odlaska u teretanu, a doma se vratila svježa kao da uopće nisam vježbala i tu me osvojio na prvu. Iako na pakiranju piše da s njim možete biti sigurni i do 24 sata, kod mene to nije slučaj.
Ovo je ipak dezodorans, a ne antiperspirant, što znači da od njega ne možete očekivati da se ne usmrdite nakon 12 sati. Antiperspiranti sprječavaju znojenje, a dezići maskiraju samo neugodne mirise pa bakterije nakon određenog vremena opet pobjeđuju.

Bez obzira na to, blag je, vrlo ugodnog mirisa te odličan za po kući ili neki kratak period izvan nje. No, ako se ne kanite prati idućih 24-48 sati, odaberite neki antiperspirant ;)

Sastav:
Aqua, Butylene Glycol, Glycerin, Neopentyl Glycol Diheptanoate, Steareth-2-C12-C13, 1-2 Hexanediol, Propanediol, Triethyl Citrate, Steareth-2-1, Caprylyl Glycol, Ethylhexylglycerin, Piroctone Olamine, Polyacrylate-13, Polyisobutene, Bisabolol, Tocopheryl Acetate, Tocopherol Acetate, Xanthan Gum, Citric Acid, Polymethylsilsesquioxane, Rhamnose, Polyasorbate 20, Sorbitan Isostearate, Glucose, Glucuronic Acid


Cijena: 50 ml 99 kn


Aqua Précis gel krema za lice


Lagana gel krema namijenjena normalnoj do mješovitoj koži, blagog osvježavajućeg mirisa. Najčešće ju koristim prije nanošenja šminke, na koju liježe fantastično. Iako je riječ o gel kremi, nije prozirna već bijela te je potpuno nemasna. Moram priznati da mi samostalno nekad nije dovoljna, ovisno o stanju kože, pa ju u tom periodu miješam s kapljicom ili dvije hidratizirajućeg boostera.

Najviše koristi iz nje izvući će masnokošci jer se brzo upija te ne ostavlja ikakav trag, a opet odlično hidratizira i daje svježinu.




Cijena: 40 ml 229 kn

Jeste li probali koji od Uriage proizvoda?

*PR proizvodi

Oznake: , , ,

<