AURA KOZMETIKA – Grupna recenzija (highlighter, tekući ruž i rumenilo)


Sjećam se kako je nastala prava pomama kada je ovaj srpski brand došao u Hrvatsku :) Cure nisu mogle dočekati da isprobaju sve što se isprobati dade od AURA Kozmetike i to s punim pravom jer se radi o pristupačnoj kozmetici koja je u koraku sa svjetskim trendovima.

Danas je na redu recenzija tri AURA proizvoda – IlluminateME! highlightera, Absolute Matte tekućeg ruža te Glorious Cheeks rumenila.






IlluminateME! highlighter - Sunlight

Započinjem s proizvodom kojeg sam najviše htjela isprobati jer obožavam highlightere, makar trenutno imam samo dva :P Bolje reći, volim sve sjajno i bliješteće.

Highlighter dolazi u staklenoj bočici od 10 ml s pumpicom. Pumpica je u biti jedina stvar koja ne štima kod ovog proizvoda jer njome ne možete precizno dozirati proizvod. Isprva sam mislila da je zaglavljena, no kad sam ju uspjela stisnuti izletjela je malo veća količina proizvoda nego što sam htjela.

AURA u ponudi ima dvije nijanse highlightera, Sunlight i Glamglow. Inače ću uvijek izabrati highlightere zlatne boje jer mi najviše pašu uz ten, a i ljepši su mi od rozih. Sadrži sitne iluminirajuće čestice zbog čega je ovaj highlighter izvrstan za one koji vole suptilniji sjaj na licu. Dakako, lako se nadograđuje i blenda. Najčešće ga utapkam prstima ili beauty blenderom, a za još sjajniji dojam preko njega dodam i highlighter u prahu. Prava disko kugla i baš mi je super!

Highlighter obično nanosim na vrh jagodica, niz nos, malo na Kupidov luk, vrh brade te ispod obrva, a možete ga i pomiješati s puderom za glowy finiš na cijelom licu.

Cijena: oko 45 kn






Absolute Matte tekući kremasti ruž – Candy Pick

Kao i pola svijeta i ja se pomamih za svim mogućim tekućim mat ruževima. Aura u ponudi ima zbilja puno nijansi ovih ruževa, no mene je pronašla nijansa koja mi ne odgovara s obzirom na ten.

Radi se o nijansi 609 Candy Pick, hladnijoj rozoj koja više pristaje curama sa svijetlim rozim podtonom. Na meni neutralno-žućkastoj ne izgleda baš najbolje. U usporedbi s drugim nijansama, nešto je slabije pigmentirana i zbog toga se prilično neravnomjerno nanosi. Pokušala sam nadograditi ruž u par navrata, no izgledao je sve lošije.

Na swatchu se može vidjeti kako naglašava svaku boricu, no to je tako s većinom mat ruževa. Dosta je ugodan na usnama i suši se u roku od nekih desetak sekundi. Preživio je piće, par komada pite od jabuka, dok se kod pizze počeo ruliti u kutovima usana. (Zanemarite i ne tako zdrav izbor hrane toga dana haha)

Ipak, jako mi se sviđa finiš koji je pomalo baršunast jer ovo je ruž koji se ne suši totalno mat. Sve u svemu, nije me impresionirao što znači da nade polažem u druge nijanse ;)

Što se tiče ambalaže ona je plastična sa spužvastim aplikatorom klasične veličine kao kod sjajila i količine od 7 ml.

Cijena: 38,99 kn




Glorious Cheeks rumenilo – Dollface

I zadnje na redu je rumenilo u nijansi 213 Dollface. Ovu nijansu dobila sam u prosinačkom Tester Box-u. Također dolazi u plastičnom pakiranju od 5 g i moram priznati da mi se čini prilično krhko u što ćete se uvjeriti u drugoj recenziji.

Dollface je divna intenzivna roza nijansa s daškom crvene te srebrnim česticama. Ludo je pigmentirano tako da je lagani dodir kistom sasvim dovoljan za početak. Ovo je bitno i zbog toga što se rumenilo malo teže blenda pa ne treba pretjerivati.

Kada se nanese na lice, šljokice se toliko i ne vide pa možemo reći da je ovo rumenilo mat finiša. Sve u svemu, solidno rumenilo divne boje!

Cijena: 28,99 kn


Kakvi su vaši dojmovi o Aura proizvodima?

*PR proizvodi

Oznake: , , ,

<