ALPSTORIES – RECENZIJA #2

Alpstories proizvodi sigurno vam nisu strani jer smo i kolegice i ja već pričale o njima u dosta navrata.

Za one koji ne znaju, to je kozmetika s odličnim prirodnim sastojcima, a može je se nabaviti u Areni Centru u Zagrebu. U ponudi imaju svašta – prirodna ulja, hidrolate, kreme, masti, gelove za tuširanje, kreme za lice, ruke, stopala.

Alpstories– Alpska priča (recenzija 5 proizvoda)

O njih sam isprobala još 4 proizvoda, a hoću li ih pohvaliti ili pokuditi, pročitajte u nastavku.



Ulje za tuširanje od nevena – cijena: 89 kn

O proizvodima za tuširanje obično se nema što puno govoriti. Meni je važno samo da ekstremno ne isušuju kožu i da su ugodnog mirisa jer ih ionako ispiremo s kože.

Ulje za tuširanje od nevena upravo je takvo – mirišljavo, ne isušuje, a radi svoj posao. Prilično je rijetko, a u dodiru s vodom i tijelom pretvara se u laganu mliječnu tekućinu. Ne ostavlja mastan sloj na koži već onaj predivan osjećaj mekoće.

Ovo ulje mi je dobro došlo da se malo maknem od onih silnih gelova koji me prilično isušuju, a od njih nikakve koristi.


Mlijeko za tijelo od nevena – cijena: 99 kn

Jako sam se bila navukla na ovo mlijeko i moram reći da ga obožavam jer je sve što trebam od post-shower njege.

Brzo sam ga potrošila jer sam se stalno mazala zbog predivnog osjećaja koji pruža. Znate ono kad se namažete nekim mlijekom za tijelo, ono se upije, a nakon par sati kao da ga niste nanijeli? E pa s ovim mlijekom se to ne događa jer mekoća i nahranjenost traje do sljedećeg tuširanja.

Jako sam se iznenadila koliko mi umiri kožu nakon depilacije, pogotovo na bikini zoni. Ima blagi biljno-cvjetni miris, baš onako prirodan, nenametljiv.

Ako ste ga u prilici nabaviti, nemojte oklijevati ni sekunde, totalno se isplati!


Arganova mast – cijena: 99 kn

U početku nisam imala pojma za što ću koristiti ovu mast, ali kad su mi se laktovi počeli ljuštiti i svrbjeti, ovo ih je oporavilo nakon par mazanja.

Koristim je jako dugo i još je imam i definitivno je odlična za sve – od perutave kože, suhih dijelova do iritacija i crvenila.


 Kao što sama riječ govori, ovo je mast pa je dosta masna, ali to joj je prednost jer fino oporavi i nahrani kožu. Ne mažem je po cijelom tijelu već tamo di je potrebno – laktovi, koljena, pete, bikini zona nakon depilacije.

Dobro je u kući imati nekog takvog spasitelja suhe iritirane kože jer će vam dugo trajati, a neupitno pomaže.


Gel za čišćenje lica – cijena: 99 kn

Ovo je jedan od najboljih gelova za čišćenje koje sam imala prilike isprobati. Cijena je možda malo previsoka za jedan gel, ali vjerujte, opravdava je.

Bez parabena, bez sulfata (deterdženata), mineralnih ulja, silikona i ostalih bedastoća i zato mi je toliko drag. Kada s njim čistite lice, ne morate trošiti blazinice i micelarnu jer vam naprosto ne treba.


 Sve što trebate napraviti jest malo navlažiti kožu (na našminkano lice, da, da) i umasirati gel. Vidjet ćete kako će s lakoćom otopiti čak i najtvrdoglaviju maskaru – to mi je kod njega naprosto fenomenalno.

Isto tako vrlo dugo traje, potpuno se ispire s lica, ne isušuje i ima blag miris koji ne smeta. Što više reći? Ovo mi je njihov, uz ulja, najdraži proizvod :)

Svakako mu dajte šansu ako tražite dobar gel za čišćenje.


Jeste probali Alpstories proizvode? Što vam se najviše sviđa?

*PR proizvodi

Oznake: , , ,

<