Kozmetika AURA: Olovke za oči i usne (recenzija)


Nedavno su do mene stigle najnovije olovke za oči i usne kozmetike Aure i totalno me oduševile bojama.

Volim nositi olovke za usne jer mi se često ne da mackati ružem, a olovke znaju biti i dugotrajnije na usnama. Što se tiče olovaka za oči, tu sam nešto ljenija, ali volim ih jer ih lakše nanesem nego primjerice tuš.

Kao što i sami vidite, nijanse su zbilja divne, prave jesensko-zimske, makar ne volim trpati šminku u sezonske kalupe.Express yourself olovke za oči

U moje je ruke palo 5 nijansi: 605, 606, 607, 608 i 609.

605 – tamnozelena
606 – tirkizna
607 – tamnoplava
608 – električno-plava
609 – ljubičasta

Ono što me posebno razveselilo kod ovih olovaka jest to što nijedna od njih nije 'dosadna' nego su sve nekako duboke i s njima se da napraviti puno zanimljivih lookova.

Posebno me oduševila nijansa 606 jer i inače volim takve boje i dobro mi stoje. Sve olovke su kremaste, mekane i lijepo klize po kapcima, no valja s njima brzo raditi jer mogu stvarati probleme s blendanjem kada se uhvate na kožu.

608 i 609 imaju malo više mat završetak, dok su ostale tri sjajnije, odnosno sedefastije. Pigmentacija je na zavidnom nivou, no kako su izrazito kremaste, tako se vrlo lako skidaju, čak i potezom prsta po kapku što mi i nije milo kod njih. Moram se cijelo vrijeme podsjećati da imam šminku na očima da ih slučajno ne bih razmazala.

Sve u svemu, prilično zadovoljavajuće olovke za cijenu od 22 kn :)
Liplineri (olovke za usne)

Od onih za usne, isprobala sam nijanse 57, 58, 59 i 60.

57 – klasična ružičasta
58 – tamnocrvena berry nijansa
59 – tamnija crvena s primjesama smeđe
60 – tamnoljubičasta

Moram odmah reći da su vrlo ugodne na usnama jer su također kremaste, ali se neke od njih ne nanose ravnomjerno.
Ne znam zašto je to uvijek problem s tamnijim nijansama, kao što vidite kod 59 i 60. Najljepše se, naravno, nanosi najsvjetlija – ružičasta 57 i ona izgleda najbolje na mojim usnama.

Prije nanošenja bilo kakvih mazalica obično stavim balzam za usne, no ako nemate problema sa suhoćom usana kao ja, ne treba vam nikakva podloga prije ovih olovaka. Također odlično nadopunjuju ruževe.Što se tiče nijansi, nemojte se ravnati po swatchevima na usnama jer su na svakome različite kao što je 58 svjetlija na mojim usnama nego na ruci.

Trajnost olovaka je odlična – ako ništa ne jedete ni ne pijete preživjet će sigurno 4+ sati uz minimalne popravke, uz piće izdrže nešto manje, ali otopit će ih masnija hrana. S poljupcima se drže ;)

Cijena im je oko 25 kn što je svakako odličan deal!


Kako vam se sviđaju nijanse? Imate koju?

*PR proizvodi

Oznake: , , ,

<