Favoriti 2016. - preparativa & dekorativa


Dugo nisam pisala o bilo kakvim favoritima pa mi je logično započeti novu godinu tek kada ostavim 2016. kako spada.

 Kroz prošlu godinu zavoljela sam puno novih proizvoda, ali i ostala vjerna nekim starim znancima, makar ih nisam htjela opet ponavljati pa se na popisu našao samo jedan :)

Pa krenimo prvo s preparativom…

PREPARATIVA


 Uriage Xemose balzam za usne*

Cijela Xemose linija namijenjena je atopičnoj i osjetljivoj koži. Iako nemam takvu kožu, usnice su mi u nešto lošijem stanju ako ih redovito ne njegujem, a ovaj balzam me prilično ugodno iznenadio.

Njeguje usne, omekšava ih i ne ostavlja nikakav neugodan sloj na njima. Ovo mi je prvi doticaj s Uriage balzamima, ali ovoga mogu odmah preporučiti jer je odličan. Ako tražite neki dobar balzam koji će vam dugo trajati, this is the one!

Novexpert Booster s vitaminom C*

Moj prvi vitaminski serum ikad kojeg jako brzo zavoljela. Morala sam ga uvrstiti u favorite jer sam primijetila da mi koža nije toliko svježa, živa i da ima 'ono nešto' ako ga ne koristim.

Nije ljepljiv, instantno se upija, a toliko je fotostabilan da s njim čak možete i na sunce (uz dobru spf kremu, naravno). Detalji će ići u zasebnoj recenziji.

Biobaza pasta za zube s ugljenom

Definitivno najbolja pasta ikad! Ako ste u potrazi za prirodnom pastom koja se ne pjeni, što znači da ne sadrži deterdžente (mislim što će nam to u pasti za zube??), ova bi vas mogla oduševiti kao što je i mene.


U sebi sadrži mala zrnca ugljena koja poliraju zube i održavaju ih čistima. Što se tiče izbjeljivanja, nisam primijetila neke velike promjene, ali vraćam joj se jer, osim gornje činjenice, odlično osvježava dah.

Clinique All About Eyes krema za područje oko očiju

Ovo mi je vjerojatno treća teglica ove kreme za okoloočno područje što dovoljno govori. Imala sam sreće do sada pa sam je uvijek nalazila jeftiniju na forumu ili Krpicama, ali čak i vrijedi tih 300 i nešto kuna u drogerijama.

Fino se upija, nije teška što mi je bitno za dan i korektor na nju lijepo sjeda. Baš odlična svakodnevna kremica za one cure koje traže nešto lagano. Dobra vijest je što ima i 'rich' verzija iste kreme za suha okoloočna područja (ili noćnu njegu).

Alpstories Arganova mast* (RECENZIJA)

Arganova mast je odličan proizvod za omekšavanje suhe kože, njegu poslije depilacije i smirivanje bilo kakvih iritacija, a trajeeeee valjda do beskraja.

Zbilja se isplati uložiti u ovo Alpstories zlato koje svaka žena, a i muškarac, treba imati na noćnom stoliću.

Kiehl's Daily Reviving Concentrate

Ulje za dnevnu njegu koje koristim navečer jer mi je po danu preteško, a pogotovo ispod pudera. No, za noćnu njegu je dušu dalo jer se brzo upija, a odlično obnavlja kožu i koža je ujutro nekako umirena i svježa.

Puno mi je bolji od noćne verzije koja je teža i puno se sporije upija pa je upije samo moj jastuk.


DEKORATIVA


 Maybelline Lash Sensational maskara (RECENZIJA)

Već dugo je volim i to onu prvu verziju, ali isto se može reći i za ovu poboljšanu (s crnom podlogom ispod slova). Ovo je definitivno maskara koja mi trepavicama da najveći volumen, razdvoji ih i tako stoje satima.

Ultimativna maskara za ravne i ne tako duge trepavice poput mojih, ne trusi se i ne razmazuje. Ma milina!

Catrice Blush Artist rumenila* (RECENZIJA)

Ova rumenila sam spominjala i u ljetnim favoritima jer su odlična za brzinske lookove. Divno pigmentirana, ne truse se, a i nijanse su predivne – jedna malo intenzivnija roza sa sitnim srebrnim shimmerom, zatim mat koraljno-breskvasta i zadnja lagano breskvasta sa zlatnim shimmerom koja može poslužiti i kao highlight.

Lumene Longwear Blur puder (RECENZIJA)

Puder kojeg jednostavno obožavam premda ima jednu manu koju vi možda ne biste trpjeli. Međutim, toliko divno izgleda na licu da sasvim zanemarim to što se nakon sat dva počnem sjajiti po čelu.

Vjerojatno će bolje odgovarati suhoj koži, ali za mene trenutno ne postoji puder koji toliko prirodno izgleda na licu, a prekrije sve što treba prekriti. Puder s pravim blur efektom. Dajte mu šansu!

Clinique BB krema

Za ljeto sam tražila neku BB kremu koja mi neće biti teška i to je zasigurno ova Cliniqueova. Iako je nešto tamnija za zimu, bez problema joj dajem šansu i sad i djeluje!

Odlično prekriva i čini mi se da bi mi mogla izdržati i do sljedećeg ljeta. Odustala sam od azijskih BB krema jer su mi nijanse previše sive, a ova je taman takva kakva sam kad sam tamnija.

The Balm Manizer Sisters

Dugo sam željela Mary Lou i kad sam konačno probala hvaljeni highlighter još me se više dojmio. Pigmentiran do bola i boja je predivna! Što se tiče Cindy i Betty Lou, njih nisam koristila toliko često jer eto, tko će pored Mary Lou išta drugo koristiti? :P

Cindy Lou je odlična za cure hladnijeg podtona, a Betty je super za osunčani, ljetni look.

ColourPop Ultra Metallic tekući mat ruž u nijansi Zebra



ColourPop mat ruževi mi nisu neka novost, no ova metalik definitivno jest! Divno se maže, ne isušuje, a boja je jednostavno divna.

Možda na mojim usnama malo vuče na ljubičastu, ali inače je topla pomalo bakreno-smeđa. Često je nosim i obožavam!

Aura kozmetika Geisha matirajući puder u kamenu*

Geisha kolekcija je novost u Aura svijetu, a čim sam probala ovaj matirajući puder, zaljubila sam se. Ako ste voljeli Catrice Prime&Fine, ovaj ćete voljeti još i više jer sjaj i masnoću odlično drži pod kontrolom i više sati u komadu. Zbilja dobar!

Imamo li neke zajedničke favorite? Otkrijte mi svoje u komentarima!

*PR proizvodi

Oznake: , , , , , , , , , ,

<