Powered by Jasper Roberts - Blog

Disclaimer

COPYRIGHT

Sav sadržaj objavljen na ovom blogu zaštićen je autorskim pravima i ako ga želite koristiti u bilo koje svrhe, molim vas obratite mi se na e-mail celebrenbeauty@gmail.com.

Ispod svog sadržaja koji nije u mom vlasništvu bit će naveden izvor.

Sav sadržaj ovog bloga temeljen je na osobnom iskustvu te ne mogu garantirati da će proizvodi koji meni odgovaraju ili ne odgovaraju biti i vama dobri ili loši. Svatko ima drugačiju kožu i drugačije potrebe i upravo se zbog toga odričem svake odgovornosti za eventualne posljedice nakon korištenja bilo kakvog proizvoda.

Moje mišljenje o svakom proizvodu je 100 % iskreno i nije iznijeto ni pod čijim utjecajem, a to se odnosi i na proizvode ustupljene na recenziju. Svaki takav proizvod bit će označen kao PR proizvod.

PR

Prihvaćam proizvode na recenziranje ako imam slobodu napisati 100 % iskreno mišljenje, bilo da mi se proizvod svidio ili ne, u vremenskom periodu koji osobno odredim. Također prihvaćam proizvode za darivanja uz određenu naknadu za poštarinu.

Promoviranje vaših proizvoda/usluga/linija/branda u posebnom postu moguće je uz novčanu naknadu prema prethodno dogovorenim uvjetima.


Za sva ostala pitanja i suradnju obratite mi se na celebrenbeauty@gmail.com.

CONVERSATION

0 komentari:

Objavi komentar

Nabaci koju riječ, zanima me što misliš ;) Hvalaaaa!