Powered by Jasper Roberts - Blog

About

Dobrodošli!

Tko stoji iza imena Celebren Beauty?

Zovem se Ida, imam 29 godina i živim u Zagrebu. Moja prava kozmetička priča počela je i ne tako davno. U današnje doba djevojke otkrivaju šminku sve ranije, ali ja sam od onih generacija koje su svoja prva sjajila imale tek na kraju osnovne škole.

Tokom godina sve više i više sam otkrivala kozmetičke proizvode, što čemu služi i kako se upotrebljava, no pravi interes, mogu reći i „boost“ za kozmetiku, počeo je rasti kad sam otkrila beauty blogove i poželjela postati dijelom te zajednice.

Nisam profesionalni vizažist ni kozmetičar, sve  sam naučila sama, puno čitajući domaće i strane blogove, gledajući You Tube kanale i primjenjujući stečeno znanje. Uostalom, kao i većina blogerica, zar ne? ;)

Što možete očekivati na blogu?

Recenzije, lookove, savjete o njezi kože i kose, ali i teme koje nisu usko vezane uz kozmetiku, za svakog po nešto. Kako i sama volim raznolikost, tako se trudim da i moj blog bude odraz mene, odnosno da pokriva raznovrsne teme.

Svaki komentar i svačije mišljenje neizmjerno me veseli jer time i vi gradite i održavate ovaj blog.

Za sve prijedloge, želje, pitanja i komentare obratite mi se:
1. putem e-maila: celebrenbeauty@gmail.com
2. u inbox na Facebook stranici bloga


Tip kože lica: Lagano mješovita – masna T-zona (najviše čelo, nešto manje nos i brada) te normalni obrazi s često suhim dijelovima oko nosa i usana.

Nepravilnosti: Često izbijanje prištića, najviše na čelu, bradi i ponekad na vratu, dekolteu i čeljusti. Proširene pore oko nosa i na čelu te izraženi tamni podočnjaci.

Svijetle puti, neutralnog do žućkastog podtona.

Tip kože tijela: Normalna do suha.

Nepravilnosti: Često prištići po leđima i zaostale flekice od prošlih akni.


Kosa: Tretirana crvenom bojom, gusta, sklona suhim vrhovima. Osjetljivo vlasište koje često svrbi.CONVERSATION

6 komentari:

Nabaci koju riječ, zanima me što misliš ;) Hvalaaaa!